Se vad som gjorts för Love local

Sedan lanseringen av Love local i mars 2020 har vi hunnit med mängder av annonser, kampanjer, evenemang, inlägg och annat i syfte att stärka näringslivet och den lokala gemenskapen.

Sprid kärlek med oss inför Alla hjärtans dag 2022

Vi spred extra kärlek vid Alla Hjärtans Dag

Vid Alla hjärtans dag 2022 skänkte vi bort presentkort till två lokala ideella organisationer som vi vet gör stor skillnad för de som behöver det som mest – AGERA och Skyddsjouren. Vi uppvaktade även personer som hämtade ut paket hos Paketeriet på Storgatan med ett presentkort och en uppmaning om att passa på att njuta av vår trevliga stadskärna när de ändå var där.

Detta var ett av våra sätt att visa extra omtanke både för de som behöver och våra lokala verksamheter. Precis vad Love Local handlar om!

Lokala insatser under 2021

Ingen puls utan din

I stadskärnan blir det ingen puls utan din

Fundera på det. All den kunskap som varje person i en butik, salong, restaurang eller på ett hotell erbjuder. Den där personliga servicen många verkar ha glömt nu när näthandeln lovsjungs. Tänk igenom det. Att skatteintäkterna ökar i takt med den lokala handeln. Att antalet arbetstillfällen i stadskärnan blir fler om du väljer lokala restauranger. Vilket skapar ännu mer skatteintäkter. Du kanske säger, vad har jag för nytta av det? Du kan säkert förstå det. Det är de pengarna som betalar dina barns skolgång, omsorgen, sjukvården och att det planteras blommor i en park nära dig. Att de långa och onödiga transporterna minskar. Ta in det. Alla event som fyller stadskärnan. Att du kan känna trygghet för att det är människor i rörelse. Eller bara att det är mysigt. Känslan av att klämma och känna på en produkt. Och få med den hem med en gång. I rätt storlek. Och dofterna från bagerierna. Alla möten med människor du inte alls hade tänkt att möta, ni sprang bara på varandra. Beslutet är ditt. Men ingen puls utan din.

I november går vi tillsammans med 39 andra städer i Sverige in i den gemensamma nationella upplysningskampanjen Ingen puls utan din. Läs mer om kampanjen

Ängelholm Locals Guide är en ny satsning för de lokala aktörerna

Ängelholms Näringsliv gör ännu en satsning för handel och besöksnäringen i Ängelholm. Tillsammans med eldsjälarna Sofie Hovfendahl, Lena Evertsson och Christopher Rude är vi med och kickstartar satsningen på Ängelholm Locals Guide.

Ängelholm Locals Guide vill göra det enkelt för dig att stötta de lokala aktörerna, hitta nya favoritställen och få roliga tips från the locals. Läs mer på angelholmlocalsguide.com

I Ängelholm locals guide får du en känsla för vad de lokala gillar

Tillsammans gjorde vi september snällare!

Under september hade besökare i Ängelholm chans att få ett köp betalt av oss. Totalt 100 000 kr skulle handlas för i lokala butiker och verksamheter. Läs mer om Snälla september

Love Local fick en egen kväll i början av september

Tillsammans med verksamheterna På Stan i Ängelholm hälsade vi besökarna välkommen till ett
livfullt centrum den 2 september. Där kunde man ta del av inspiration, livemusik, underhållning och fantastisk
personlig service.

Love local-kväll 2 september 2021

Succén med ART INN tillbaka under sommaren

Under sommaren slog ART INN upp portarna igen. Denna gången i Brinovas lokaler på Storgatan 24. Där erbjöds en häftig kulturupplevelse mitt i stan där du varannan vecka kunde möta nya utställare från KKV och FK Kamera. Ett uppskattat inslag i Ängelholms stadskärna, tillgängligt för alla.

ART INN 2021 var ett samarbete mellan Brinova, Ängelholms kommun, Ängelholms Näringsliv och alla utställare i KKV och FK Kamera.

Välkommen till ART INN på Storgatan 24 i Ängelholm i sommar

Under sommaren marknadsfördes weekendpaket i Mellansverige

Under sommaren kunde personer boende i Stockholmsområdet och Mellansverige vara med och tävla om tre olika weekendpaket till Ängelholm; familje-, padel- och golfweekend. I kampanjen fick vi chans att lyfta vår fantastiska del av landet för hundratusentals personer genom annonser i sociala medier och visning på skärmar i centrala Stockholm. Totalt 2 266 tävlingsbidrag strömmade in vilket resulterade i tre lyckliga vinnare av varsin weekend.

Stort grattis till vinnarna!

Annons för att marknadsföra en familjeweekend för fyra till Ängelholm
Vinnarna av en golfweekend för fyra till Ängelholm

I maj finalpeppade vi Rögle BK och lottade ut signerade matchtröjor

Efter en otrolig säsong och ett grymt spännande slutspel var Rögle BK i en historisk final. Då gick vi ut med en tävling där vi uppmanade ängelholmarna att peppa fram RBK under matchdagarna och klä Ängelholm i grönt och vitt.

Tillsammans med Ängelholms kommun prisade vi de två mest kreativa pepparna med varsin signerad matchtröja från RBK. Du tävlade genom att ta en bild på sin kreation, lägg upp på Instagram eller Facebook och tagga med #peprbk @angelholmsnaringsliv

Grattis till våra vinnare!

Lycklig vinnare i tävlingen där vi finalpeppade RBK

Lokala insatser under 2020

Tre vann Ängelholms presentkort laddat med 1000 kr

Inför jul 2020 anordnades en tävling där tre vinnare fick varsitt Ängelholms presentkort laddat med 1000 kr. För att ha chansen att vinna skulle du handla lokalt, ta en bild och publicera på Instagram eller Facebook och tagga den med #lovelocalahlm. Grattis till våra vinnare!

Hemleverans av julklappar tillsammans med Rögle

I ett samarbete mellan Ängelholms Näringsliv, Rögle och 19 lokala butiker erbjöds kostnadsfri hemleverans av julklappar inför julen 2020. Syftet var att erbjuda hjälp till de som tillhörde en riskgrupp eller av andra anledningar inte kunde köpa julklappar själv, samtidigt som något positivt gjordes  för det lokala näringslivet.

Julklappshjälpen tillsammans med Rögle

Läs och lyssna till vad media skriver om initiativet

7 december sändes en radiointervju med Ida Andersson, som står bakom insatsen. Lyssna på intervjun av Sveriges Radio P4 Kristianstad »

9 december gick det att läsa om initiativet i NST Ängelholm. Läs artikeln på hd.se » (kräver inloggning)

Två pop-ups mitt i Ängelholm

I ett samarbete mellan Ängelholms Näringsliv, Backahill och Melin Förvaltning gjordes under sommaren 2020 två butikslokaler längs Storgatan om till pop-ups.

GIG INN pop-up i Ängelholm

GIG INN på Storgatan 31 erbjöd en möjlighet för lokala företag att kostnadsfritt få visa upp sig under en eller två veckors tid. Besökare kunde under perioden möta allt ifrån Koenigsegg och Briscapo till Green Design och Senior Alert.

ART INN på Storgatan 56 var ett levande galleri där Fotoklubben Kamera Ängelholm och KKV Nordvästra Skåne (Konstnärernas Kollektivverkstad) turades om att ställa ut verk från en mängd olika konstnärer och fotografer.

ART INN pop-up i Ängelholm

25 unika lergökar gav 134 650 kr

Under maj 2020 fick de som köpte Ängelholms presentkort till ett värde av minst 5 000 kr en exklusiv lergök från Sofia Nilsson, årets kulturpristagare i Ängelholm. Alla 25 lergökar fick nya hem vilket genererade totalt 134 650 kronor till alla er som tar emot Ängelholms presentkort!

Unik lergök gav 134 650 kr till Ängelholm

Tidningsannonser

Annonser för Love local har synts HD, NST och ÄHLM. Klicka på bilderna för att förstora.

Digitala annonser

Du har även kunnat se banners på framförallt hd.se – både för desktop och mobil.