Se vad som gjorts för Love local

Sedan lanseringen av Love local i mars har vi hunnit med mängder av annonser, kampanjer, inlägg och annat i syfte att stärka näringslivet och den lokala gemenskapen.

I maj finalpeppade vi Rögle BK och lottade ut signerade matchtröjor

Efter en otrolig säsong och ett grymt spännande slutspel var Rögle BK i en historisk final. Då gick vi ut med en tävling där vi uppmanade ängelholmarna att peppa fram RBK under matchdagarna och klä Ängelholm i grönt och vitt.

Tillsammans med Ängelholms kommun prisade vi de två mest kreativa pepparna med varsin signerad matchtröja från RBK. Du tävlade genom att ta en bild på sin kreation, lägg upp på Instagram eller Facebook och tagga med #peprbk @angelholmsnaringsliv

Grattis till våra vinnare!

Lycklig vinnare i tävlingen där vi finalpeppade RBK

Tre vann Ängelholms presentkort laddat med 1000 kr

Inför jul anordnades en tävling där tre vinnare fick varsitt Ängelholms presentkort laddat med 1000 kr. För att ha chansen att vinna skulle du handla lokalt, ta en bild och publicera på Instagram eller Facebook och tagga den med #lovelocalahlm. Grattis till våra vinnare!

Hemleverans av julklappar tillsammans med Rögle

I ett samarbete mellan Ängelholms Näringsliv, Rögle och 19 lokala butiker erbjöds kostnadsfri hemleverans av julklappar. Syftet var att erbjuda hjälp till de som tillhörde en riskgrupp eller av andra anledningar inte kunde köpa julklappar själv, samtidigt som något positivt gjordes  för det lokala näringslivet.

Julklappshjälpen tillsammans med Rögle

Läs och lyssna till vad media skriver om initiativet

7 december sändes en radiointervju med Ida Andersson, som står bakom insatsen. Lyssna på intervjun av Sveriges Radio P4 Kristianstad »

9 december gick det att läsa om initiativet i NST Ängelholm. Läs artikeln på hd.se » (kräver inloggning)

Två pop-ups mitt i Ängelholm

I ett samarbete mellan Ängelholms Näringsliv, Backahill och Melin Förvaltning gjordes under sommaren två butikslokaler längs Storgatan om till pop-ups.

GIG INN pop-up i Ängelholm

GIG INN på Storgatan 31 erbjöd en möjlighet för lokala företag att kostnadsfritt få visa upp sig under en eller två veckors tid. Besökare kunde under perioden möta allt ifrån Koenigsegg och Briscapo till Green Design och Senior Alert.

ART INN på Storgatan 56 var ett levande galleri där Fotoklubben Kamera Ängelholm och KKV Nordvästra Skåne (Konstnärernas Kollektivverkstad) turades om att ställa ut verk från en mängd olika konstnärer och fotografer.

ART INN pop-up i Ängelholm

25 unika lergökar gav 134 650 kr

Under maj fick de som köpte Ängelholms presentkort till ett värde av minst 5 000 kr en exklusiv lergök från Sofia Nilsson, årets kulturpristagare i Ängelholm. Alla 25 lergökar fick nya hem vilket genererade totalt 134 650 kronor till alla er som tar emot Ängelholms presentkort!

Unik lergök gav 134 650 kr till Ängelholm

Tidningsannonser

Annonser för Love local har synts HD, NST och ÄHLM. Klicka på bilderna för att förstora.

Digitala annonser

Du har även kunnat se banners på framförallt hd.se – både för desktop och mobil.