Älska Ängelholm

Love local är inte en kampanj. Det är heller inte en hashtag eller en logotyp. Love local är ett förhållningssätt. Det vi ger till vår omgivning får vi tillbaka.

Det kanske låter konstigt, men i själva verket är det ganska enkelt. För vad betyder love local egentligen? Älska din omgivning. Älska ditt närområde och ditt lokala samhälle. Förstå din betydelse i helheten, att du kan påverka och att du är viktig.

Under 2020 uppstod en av de största globala kriserna i modern tid, som vi ännu inte sett slutet på, vilket såklart även påverkar vårt lokalsamhälle. De senaste årens växande internethandel har också bidragit till tuffare tider för det lokala näringslivet. Men trots allt står den sig stark och erbjuder något som inte webben kan mäta sig med eller en kris kan rå på. Det personliga mötet, expertisen, känslan.

Det finns något större i när du anlitar en lokal snickare till att bygga ut altanen, äter lunchen på stan eller handlar födelsedagspresenten på Brännborn Center. Du bidrar till ett mer levande lokalsamhälle, där både nya och gamla företag har möjlighet att växa och utvecklas. Genom skatten näringslivet betalar får kommunen i sin tur mer medel till vård, skola och omsorg. Saker som är oss alla till gagns. På så sätt hänger allt ihop och det vi ger får vi, våra barn och barnbarn tillbaka.

Du bidrar till ett mer levande lokalsamhälle, där både nya och gamla företag har möjlighet att växa och utvecklas

Vi vill att Ängelholms företag ska fortsätta ge oss professionell service, unika möten, personliga kontakter – även i framtiden. Det handlar inte om att klippa internetsladden eller aldrig åka utanför kommungränsen. För allt har sin plats. Precis som att gå ner på stan och få hjälp att välja den perfekta höstjackan eller praliner till fredagsmyset.

Så istället för att beställa den där väskan online, laga lördagsmiddagen hemma eller åka iväg på spa – prova att se dig om i Ängelholms kommun först. Här finns mer än du tror. I priset du betalar ingår dessutom vård, skola och omsorg. Du ger och du får tillbaka.

Love local!