Love local är för alla i Ängelholm

Marknadsför dig själv och andra lokala företag genom #lovelocalahlm eller logotypen. Ju fler som engagerar sig desto mer uppmärksamhet får vårt näringsliv i Ängelholm.

Ladda ner och använd logotyperna fritt

Ladda ner logotyperna och visa ditt engagemang i dina egna kanaler – ju större spridning desto bättre. Paketet innehåller allt du behöver för att komma igång, både för tryck och digitalt.

Hashtagga med #lovelocalahlm

Om du använt t.ex. Facebook eller Instagram har du troligtvis stött på en #, en hashtag. Kort sagt är det ett sätt att sortera inlägg på sociala medier och göra dem enklare att hitta. När du hashtaggar ett inlägg kommer alla som söker på din valda hashtag att kunna se det.

Att hashtagga är enkelt! Lägg bara till en passande hashtag för ditt inlägg i texten innan du publicerar så är du klar. T.ex. #lovelocalahlm, #fredagsmys eller #blommor. Det går givetvis bra att använda flera stycken samtidigt.

Så tagga inköp, restaurangbesök eller vad som helst som visar din kärlek till Ängelholm med #lovelocalahlm och var med och sprid budskapet. Vi samlar Instagram-inlägg med hashtaggen så att de syns i flödet här på startsidan. Det går också bra att söka efter det på t.ex. Facebook, LinkedIn och Instagram.

Ta emot Ängelholms presentkort

Här kommer ett fint erbjudande för dig som vill ansluta dig till Ängelholms presentkort. Som mottagare av kortet är du med och stöttar det lokala näringslivet. Ju fler anslutna företag desto bättre för kunderna och desto fler som kommer vilja använda Ängelholms presentkort.

Jag vill ansluta mig till Ängelholms presentkort »