Ta emot Ängelholms presentkort i ditt företag

Med Ängelholms presentkort får dina kunder ytterligare ett enkelt och smidigt sätt att handla varor och tjänster hos dig.

Ängelholms presentkort är ett betalkort (prepaid Mastercard) med magnetremsa som antingen kan dras i er kortterminal, eller om ni väljer tjänsten Webbinlösen, som du även kan debitera via ett webbaserat gränssnitt. Kortet har inte chip eller PIN-kod, i stället görs köpet som ett signaturköp. Ni har köpet på ert konto lika snabbt som vanliga köp med betalkort.

Det finns många fördelar med att ta emot Ängelholms presentkort

Ökad omsättning

Snabbt betalt

Enkel administration

Säkert 

Som anslutet företag är du med och tar del av presentkortets årliga omsättning på flera miljoner kronor. Köp med presentkortet är på ditt konto lika snabbt som vanliga köp med betalkort, och eftersom det är MasterCards nätverk och säkerhetsstandard så garanterar systemets säkerhet.

Ängelholms presentkort är ett betalkort med magnetremsa som kunden drar i din kortterminal och genomför ett signaturköp. Du slipper kontroll, avräkning, makulering och fakturering. Du kan också ta betalt via webben för ännu smidigare hantering!

Nyhet! Ta betalt med presentkortet via webben

Med tjänsten Webbinlösen kan du enkelt ta betalt med Ängelholms presentkort via webben i din butik eller verksamhet. Allt som krävs är en enhet med webbläsare och internetanslutning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss på presenkort@engelholm.com och begär tjänsten som ett tillägg till ditt befintliga avtal.

För dig som inte tagit emot Ängelholms presentkort tidigare går såklart också bra att teckna ett helt nytt presentkortsavtal med enbart Webbinlösen. Kom ihåg att det blir mer förmånligt om du är kund i Ängelholms Näringsliv, så om du inte redan är det – passa på att bli kund samtidigt.

Extra fördelaktigt för dig som är kund i Ängelholms Näringsliv

Om du redan är kund i Ängelholms Näringsliv ansluter du dig till Ängelholms presentkort utan anslutningskostnad samt betalar en lägre administrationsavgift. Så passa på att bli kund och ta del av detta erbjudande, och mycket annat.

KundEj kund
Anslutningsavgift0 kr1500 kr
Administrationsavgift
/kalenderår
500 kr2500 kr

Angivna priser är exklusive moms. Utöver detta debiteras en transaktionsavgift om 2% på presentkortsköp gjorda via er kortterminal eller webbinlösen (faktureras kvartalsvis). För Webbinlösen tillkommer även 3% +2 kr per debiterat presentkort och belopp, debiteras automatiskt av CBS City.

Ta emot Ängelholms presentkort du också!

För att kunna ta emot Ängelholms presentkort behöver du teckna ett anslutningsavtal med Ängelholms Näringsliv AB. Vi behöver få in ditt avtal för att kunna garantera att ert försäljningsställe är med. Hör av dig till oss på 0431-41 20 00 eller info@engelholm.com så ordnar vi med avtalet.

Du kan också ladda ner det själv och fylla i.

Så funkar Ängelholms presentkort

För att underlätta för dig har vi tagit fram en användarmanual med information om hur du kommer i gång och tar betalat med Ängelholms presentkort.

Ladda ner guiden