Tillsammans gör vi september snällare

Under september har du chans att få ett köp betalt av oss. Sammanlagt ska 100 000 kr handlas för åt kunder i Ängelholms butiker och verksamheter.

Det som började med ett lokalt utbrott på andra sidan klotet blev snart en global pandemi. Och precis som resten av världen drabbades vi i Ängelholm av covid-19. Med oro, isolering och restriktioner som följd vilket fick stora konsekvenser för både oss människor och våra verksamheter. Men det fanns ljuspunkter. Lokala insatser, initiativ och samarbeten som skapade hopp och gav ljus i mörkret. En av dessa är den goda gärning Ängelholms kommun genomförde under våren 2021. Med 500 000 kronor i bidrag fick vi på Ängelholms Näringsliv uppdraget att göra insatser där det som mest behövs.

Nu när samhället långsamt öppnar upp igen och vi får börja träffas och umgås vill vi ta denna goda gärning vidare och se till att Ängelholm blir bättre än någonsin. Studier visar att snällhet smittar av sig och gör att vi mår både fysiskt och psykiskt bättre. Därför kommer vi under september att betala kunders köp för totalt 100 000 kronor runtom i hela Ängelholms kommun. När som helst kan vi dyka upp när du är ute och handlar, och bjuda dig på hela ditt köp. Bara sådär.

Vår förhoppning är att den goda gärningen gör avtryck i dig så att du i nästa steg gör något snällt mot någon annan i din omgivning. På så vis blir Ängelholm ännu bättre, en person i taget. Att vi på köpet även stöder dig och det lokala näringslivet känns bara ännu mer rätt.

Nu gör vi Ängelholm bättre än någonsin.

Love local!

Så funkar #snällaseptember

När som helst under september, var som helst i någon av Ängelholms många butiker och verksamheter, finns en chans att vi dyker upp och bjuder dig på ditt köp. Upp till 100 000 kronor ska fördelas ut innan månaden är slut, på både små och stora köp.

Du behöver alltså inte göra något särskilt utan fortsätter att handla som vanligt i Ängelholm. Under 30 dagar finns sedan chansen att vi kommer och knackar dig på axeln framme vid kassan. Syns vi i september?

  • Eventuell vinstskatt betalas av dig som vinner
  • För vår redovisning behöver du uppge namn, adress och personnummer vid vinsttillfället
  • Tävlingen pågår under hela september 2021

Gör Ängelholm och världen bättre du också

Vi hämtar inspiration från forskning och andra insatser som t.ex. Random acts of kindness. När vi är snälla med vår omgivning smittar det av sig. Så gör något snällt för någon annan! Använd hashtaggen #snällaseptember så sprids dina goda gärningar och fler kan bli inspirerade. Sakta men säkert blir då både Ängelholm och världen bättre.